Open ruimte voor minder beangstigend Onderzoek

Veel comfort en nauwkeurige beelden.

Stralingsarm en pijnloos

Bij het onderzoek in een Open-MRI wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke röntgenstralen, zijn er geen risico’s voor de gezondheid en het onderzoek is geheel pijnloos. Een MRI is daarom een ideale onderzoeksmethode.

Nauwkeurige beelden

De MRI beeldt de onderzochte lichaamsdelen nauwkeurig af. In de kortst mogelijke tijd kunnen zelfs de fijnste lichaamsstructuren worden weergegeven zoals:

  • borst, buik, bekken
  • hoofd, hersenen
  • wervelkolom
  • gewrichten
  • bloedvaten

Techniek

Het door RADIOLOG uitgekozen toestel „High Field Open Panorama” van Philips combineert hoge diagnostische prestatie en de veelzijdigheid van een moderne High Field MRI met bijzonder comfort door de open constructie.

Comfort voor betrouwbare diagnose

Voor elk te onderzoeken lichaamsdeel is er een passende oplossing. Per lichaamsdeel kan er gebruik worden gemaakt van een soort antenne. Bij een scan van bijvoorbeeld een kniegewricht wordt de antenne losjes om de knie gelegd – de rest van het lichaam blijft vrij.

In de Open-MRI kan het te onderzoeken lichaamsdeel centraal in het toestel geplaatst worden. Door de grote oppervlakte kan de patiënt een makkelijke houding aannemen en vooral stil liggen zodat heldere opnames ontstaan. Het comfort verhoogt de beeldkwaliteit en hierdoor kan de arts een scan ook beter beoordelen.

 
 

Wir sind für Sie da:

Bauhaus MVZ
Magnetresonanztomographie (MRT)

Anfahrt über:
Am Stiftsgraben
48565 Steinfurt

Telefon: 02552 995 48-0
FAX: 02552 995 48-10

Telefonisch erreichen Sie uns
mo - do 08:00 bis 16:00 Uhr
fr 08:00 bis 12:00 Uhr

Leitender Arzt
Dr. med.
Hans-Joachim Meyer-Krahmer
Arzt für Radiologie

mrt.info(at)­ukm-mhs(dot)­de